เกียดฟั่ง (KIAT FANG)

24 ต.ค. 2561      620 views

แชร์ทั้งหมด 2 ครั้ง

Facebook share Twitter share Print

ข้าวสตูแบบดั้งเดิมของสงขลา ที่เปิดขายมาตั้งแต่ พ.ศ. 2480 ถึงปัจจุบัน เป็นรุ่นที่ 3 ของตระกูล เนื้อหมู เครื่องใน เลือด ในซุปหอมกรุ่นด้วยเครื่องเทศใส่กะทิ เสิร์ฟพร้อมข้าวสวยร้อนๆ ในช่วงเช้าและหลังเที่ยงมีซาลาเปาลูกใหญ่ไว้บริการด้วย

120 ถนนนางงาม ตำบลบ่อยาง อำเภอเมืองสงขลา จังหวัดสงขลา 90000  โทร 0 7431 1998 / 08-9197-3103

The restaurant has been opened since 1937 serving Songkhla style hot stew with pork, liver and inner organs. The soup is made with coconut milk and herbs and served together with steamed rice. In the early morning and after lunch there are Chinese buns being served.

Address: 120 Nang Ngam, Tambon Bo Yang, Amphoe Mueang Songkhla, Chang Wat Songkhla 90000  Tel. 0 7431 1998 / 08-9197-3103